Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

οι δραστηριοτητες μας

Αυτη τη βδομαδα καναμε ενα κομιξ.Χωριστηκαμε σε ομαδες.Και με τη βοηθεια του κυριου Βασιλη εγινε το κομιξ που το ονομασαμε ΔΟΝΑ ΤΕΡΗΔΟΝΑ.Στο κομιξ ζωγραφισαμε εικονες απο την φαντασια μας.Αυτο μας αρεσε πολυ .Μετα τα διαβασαμε σε ολους.εντυπωσιασμενος  ο κυριος αποφασησε να τα βαλει στο μπλοκ μας Μας αρεσε αυτη η εβδομαδα.

 ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑ

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

γεια σου μπλοκ

Μας αρεσε πολύ απο το μπλοκ η ιστορια της πατατας του Λευτερη.
Δεν μας αρεσε το κοριτσι με την ντοματα που ηταν της Μιχαελας.Επισης μας αρεσε η πρασινη νεραιδα και η βερικοκια με το δακρυ.Τα αλλα σκεφτομαι και γραφω ηταν κι αυτα ωραια


Τίτος,Λευτέρης, Γιώργος

Γεια σας τεταρτάκια

Οι ιστορίες που γραψατε ειναι φανταστικές και μας αρεσαν πολυ!Και θελουμε να
διαβάσουμε και άλλες τέτοιες ιστορίες।

Φάνης ,Γιώργος και Γιάννης.

Οι μικροι μαθητες της Δ ταξης σας καλοσοριζουν

Στο μπλοκ μας μπορουμε να γραψουμε τα παντα.
Αυτο που μας αρεσε πιο πολυ ηταν το κοριτσι και η ντοματα απο τη Μιχαελα,
αλλα και τα υπολιπα παραμυθια απ' ολα τα παιδια ηταν τέλεια.

Δημητρα Μπ.
Μαρτινα Λ.
Βαγγελης

Καλως ορισατε στη σελιδα μας

Ειμαστε τρεις μαθήτριες από το ३ο δημοτίκο σχολειο.Και χαιρομαστε που βλεπέται τις εκθεσεις μας।Ελπιζουμε να σας αρέσουν.Μακάρι να σας εντυποσιάσουν .Επειδη εμεις και ο δασκαλός μας ο κυριος Βασιλης δουλεψαμε πολύ.Για αλλη μια φορα ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!

Μαρια Τ ,Λιζα Σ , Παναγιωτα Α !!!

ΓΕΙΑ ΣΟΥ , ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ !!!!!

Είμαστε από την τετάρτη τάξη του 3ου δημοτικού σχολείου Ρεθύμνου . Ο κύριος Βασίλης που μας κανει μάθημα , έφτιαξε αυτό μπλοκ για να βλέπετε εσείς τις ιστορίες μας και τη δουλειά μας γενικότερα . Στο συγκεκριμένο μπλοκ μπορούμε & μπορείτε να γράψουμε /τε τη γνώμη μας /σας για τις εργασίες μας . Ελπίζουμε οι εργασίες μας να σας αρέσουν πολυ , γιατί δουλέψαμε πολύ γι 'αυτά τα αποτελέσματα. Ευχαριστούμε πολύ !!! 

ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ Λ,ΔΗΜΗΤΡΑ Λ, ΝΙΚΟΣ Π.